Kerntrekken

Waarom kerntrekbeveiliging vraagt u zich af.

Kerntrekken is de manier van inbreken op dit moment. Door een schroef in de cilinder te draaien en deze er met cilinder en al er uit te trekken de ongewenste gasten zijn dan binnen 30 seconden bij u binnen.

Wat kan ik daarin voor u betekenen?

Met de juiste cilinder SKG*** en schilden SKG*** kan de huismeester dit simpel voor u oplossen, meestal zonder hak of breekwerk.

De antikerntrek cilinder

De SKG*** veiligheidscilinder vervangt de bestaande cilinder dat is handig als uw cilinders toch al aan vervanging toe zijn.De oplossing als u een deur heeft waar de schilden niet of moeilijk te vervangen zijn. Een bijkomend voordeel is dat u per direct een sluitplan en sleutelbeheer heeft omdat deze sleutels bijna altijd met certificaat afgegeven zijn zonder het bijpassende certificaat is een sleutel bij laten maken niet mogelijk. Wij plaatsen alle mogelijke merken cilinder veelal van deze cilinders hebben wij op voorraad.

Kentrekschild

Het kerntrekschild SKG*** vervangt het oude schild zodat de cilinder niet meer bereikbaar is voor onze ongewenste gasten en u kunt gewoon uw eigen oude vertrouwde slot gebruiken.

Wij kunnen direct alle soorten en merken schilden/deurbeslag vervangen onder andere, Hoppe lips axa buva oxlock, nemef e.d.

 

DE HUISMEESTER 06 – 244 50 402

VOOR ELK SLOT EEN SLEUTEL