Extra dienstverlening

Bedrijven

Werkzaamheden waarvoor u DE HUISMEESTER kunt inschakelen zijn technisch en vaak incidenteel van aard, te denken valt hierbij aan:

Reparaties:

  • Kleine verbeteringen aan de werkplekopstellingen;
  • Ophangen van kunst en whiteboards ed.;
  • Kabels van apparatuur wegwerken;
  • Kleine herstellingen aan vloeren, wanden en plafonds;
  • Verbeteringen aan hang- en sluitwerk;
  • Kleine herstellingen aan sanitaire voorzieningen;
  • Schilder werkzaamheden;
  • Lampen vervangen (eventueel geleverd uit eigen voorraad);
  • Ophangen van brandbestrijdingsmiddelen;
  • Het ontluchten van Cv-installaties.

Kortom het verrichten van diverse werkzaamheden aan gebouwen of gebouwdelen behoort tot mijn dagelijkse dienst verlening

Uiteraard is deze lijst lang niet dekkend. Er zijn nog vele werkzaamheden te noemen binnen en buiten uw kantoor.

Voor werkzaamheden die regelmatig in uw bedrijf terug komen kunt u gebruik maken van DE HUISMEESTER diensten.

Het Gemeentelijke onderhoud van scholen voor het primaire onderwijs wordt op 1 januari 2015 overgeheveld van het Gemeentefonds naar de Lumpsum vergoeding van de scholen. Dit houdt in dat een Schoolbestuur in de rol terecht komt van opdrachtgever en onderhoud zelf moet gaan regelen.

Onderhoud plannen voor de langere termijn maakt het goedkoper!

U denkt misschien dat het extra kosten met zich meebrengt wanneer u een expert betrekt bij het onderhoud aan uw schoolgebouw of bedrijfspand. Het mooie is dat de praktijk het tegenovergestelde laat zien. Met de juiste kennis en ervaring plant en organiseert u het onderhoud zodanig dat het uiteindelijk minder tijd en geld kost!

Uiterraad zal het onderhoud eerst op peil gebracht moeten worden door stelselmatig  het gebouw in een goede conditie te verkrijgen.

Klein Dagelijks Onderhoud & Storingsdienst

Voor al het kleine onderhoud in/en rond het gebouw waarbij direct actie dient te worden genomen bent u bij De Huismeester aan het juiste adres.

DE HUIMEESTER heeft altijd de juiste vakmensen voor de juiste klus voor handen hierdoor wordt dit snel en efficient op gepakt.

Tevens kunnen wij  een plan op zetten waar bij de jaarlijks energie kosten flink worden verlaagd wat het budget van het totale onderhoud ten goede komt.

Gebouw Beheer

Wij zorgen ervoor dat u altijd door kunt gaan met uw werzaamheden.

Storingen, klachten, schades..… 3 verschillende oorzaken die het dagelijksgebruik van uw gebouwen kunnen verstoren. Een lagere productiviteit kan een van de vervelende gevolgen zijn. Wij springen daarop in door zo snel mogelijk een oplossing te bieden voor uw probleem. Denk hierbij ook aan klein en groot onderhoud aan uw gebouw.

Het tijdig vervangen van de verlichtings bronnen in het gebouw zal opjaarbasis al heel snel een flinke besparing opleveren. Wij leveren en installeren ook duurzame verlichting. Alle lampen komen uit eigen beheer zodat u geen onnodige voorraden bij hoeft te houden.

 

 

 

DE HUISMEESTER 06-244 50 402

VOOR ELK SLOT EEN SLEUTEL